Härlig dag.

Promenerade in till Marbella igår, tog bara ca 1,5 timme, kanske en kvart mer 😁. Hamnade på La Bodega del Mar och mötte upp Therese och hennes man som jag inte träffat på år och dar … minst 20 år sedan! Så kul 🤗 Och hon ser precis likadan ut som förr.

Vi pratade så mycket att jag glömde bort att ta bilder, hahaha ….

The Bodyguard föreslog att vi skulle ta katamaranen hem, årets första tur. Underbart skönt! Det var så soligt och varmt, riktigt bra väder. Junior tycker också om att åka med den, hans bästa transportmedel tror jag 😃.

Kom hem rätt sent, eller kanske inte … vid 21.00, eller senare, tror jag, så ljust ute så man glömmer bort klockan. Något jag vet iallafall att jag var rätt trött så det blev bingen direkt för ett avsnitt av Lucifer, så spännande och bra avsnitt, och ett avsnitt av Fear the Walking dead, lika spännande det … därefter blev det svart.

Vaknade till grått väder 😑 … inget regn, men grått, solen lär nog inte komma fram idag … fast man vet ju inte vad som kan hända med vädret här nere, man har ju blivit lurad många gånger av det.

Annonser

En reaktion på ”Härlig dag.

  1. Visst är det kul att träffa vänner man inte träffat på länge, man har verkligen mycket att prata om.😊 Vi har sommarväder här i Kristianstad nu, 25° idag.😊

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s